Winnaar Jens Zimmermann: “Deze buitenkeuken was een hele mooie uitdaging.”

“Haha, heb ik gewonnen?”, zegt natuursteenbewerker Jens Zimmermann (39) van het Friese bedrijf Hutting Natuursteen. “Ik had mijn foto eigenlijk meer voor de grap ingestuurd.”

Maar zijn buitenkeuken is natuurlijk een geweldig mooi voorbeeld voor de challenge #MijnAfbouwproject. De Afbouwacademie nodigt hierin afbouwers uit om hun projecten te delen, zodat we eens kunnen meegenieten van al het moois dat zij dagelijks maken.

Afwisselend

Jens is al sinds zijn zestiende natuursteenbewerker en hij houdt van zijn vak. “Eigenlijk vooral omdat het heel afwisselend is,” zegt hij. “Je maakt keukenplaten, vloeren, vensters, dorpels, grafstenen en je doet interessant restauratiewerk. Je bent regelmatig buiten, je hebt veel contact met mensen en je kunt daarbij extra dingen leren, zoals je rijbewijs halen voor vrachtwagen en heftruck. Dat maakt het werk al met al heel boeiend en veelzijdig.”

De keuken wordt nu verscheept naar onze klant op Curaçao. Ik wil daar gerust een handje gaan helpen als nodig 😉

tekening mijn afbouwproject

Vrijheid

“Deze keuken was een heel mooie uitdaging. We kregen een tekening namens een klant uit Curaçao en verder alle vrijheid om de keuken te maken naar ons eigen inzicht. Juist die vrijheid vind ik heel prettig. Het kwam erop aan om alles rustig te doordenken, creatief te zijn en zeker ook door te zetten. Op dit moment wordt hij verscheept naar onze klant. En ik zou het natuurlijk geen enkel probleem vinden om daar nog een handje te helpen bij de plaatsing, mocht dat nodig zijn,” lacht hij.

De Afbouwacademie feliciteert Jens met zijn mooie bijdrage, waarvoor hij € 50 bol.com shoptegoed ontving. En dit is pas het begin. We zijn natuurlijk benieuwd naar veel meer projecten, waaraan afbouwers met hart en ziel hebben gewerkt!

Wil je ook meedoen?

Dat kan op drie manieren:

1. App je foto of video naar Amanda Kruijsse van De Afbouwacademie via (06) 25 41 31 41

of

2. Deel je foto op je socials met de hashtag #mijnafbouwproject en (belangrijk!) tag daarbij De Afbouwacademie

of

3. Mail je foto of video naar info@afbouwacademie.com

Je kunt weer inzenden tot 31 mei 2024.

We kijken uit naar je bijdrage. En de winnaar ontvangt natuurlijk weer een shoptegoed van €50! 💰

mijnafbouwproject